Даваме живот на нощта

Осветителни тела OSRAM LEDriving

Даваме живот на стила и оптималното представяне

Представяме осветителни тела OSRAM LEDriving. Сега можете да се насладите на най-доброто в осветлението, където най-модерните дизайнерски решения осигуряват най-ярката светлина, като позволяват на оптималното представяне и стила да блеснат.

Превключете в уау-режим

Вдъхнете нов живот на стар приятел или персонализирайте автомобила си до следващото ниво с осветителни тела на OSRAM. Позволете ни да осветим пътя ви с многократно награждавани фарове, привличащи вниманието динамични мигачи в огледалата и завършващи шоуто задни светлини - всичко това в лесни за монтаж и напълно узаконени опции за ъпгрейд.

Открийте видовете дизайн

Превключете на оптимално представяне и безопасност

Надхвърлете очакванията от вашия автомобил с нашето портфолио от премиум решения за осветителни тела OSRAM LEDriving. Вижте по-надалече. Реагирайте по-рано. Шофирайте с увереност.

Открийте оптималното представяне

Пълна гама от опции, от предницата до задницата

LEDriving фарове

Подобрете външния вид на вашия автомобил денем и се насладете на светлина с премиум качество през нощта. Гамата от светодиодни фарове на OSRAM дава на автомобилните ентусиасти просто и законно решение за ъпгрейд с висока производителност. Тези висококонтрастни и идеално бели LED и ксенонови светлини ви позволяват да виждате по-далеч и следователно да реагирате по-бързо благодарение на оптиката pixel-free и най-модерната технология за "водене" на светлината. Водачите могат да се възползват от тези опции: или LEDriving full LED фарове (налични за VW Golf VII, VW Amarok и BMW Cерия 1), или LEDriving XENARC фарове за VW Golf VI и Ford Focus 3.

Открийте повече

LEDriving динамични мигачи за огледала

Кара хората да извръщат глави, когато завивате. Разкривайте своите намерения на пътя със следващото поколение мигачи в огледалата. Интегрирани в корпуса на огледалото на вашия автомобил, тези сложни LED светлини предлагат до 200% повече яркост* от конвенционалните мигачи.

Получете достъп до страхотни светлинни показатели - за разлика от традиционните халогенни светлини, на които им трябват няколко секунди, за да достигнат пълния си потенциал.

*В сравнение с минималните изисквания на ECE R6"

LEDriving задни светлини

Защо предната част на автомобила ви трябва да привлича цялото внимание? Full LED задните светлини на OSRAM интегрират технологията за прецизно осветление и в задната част на вашия автомобил. Този напълно интегриран модул включва LED габарит, LED стоп светлина, LED задна светлина и LED мигач (в зависимост от типа) с цветна температура до 6000 K.

Нашите ресурси за вас