NIGHT BREAKER: Светлина, която надхвърля очакванията

Шофиране без стрес - всеки ден

Едно нещо е от съществено значение, когато говорим за шофиране през нощта без стрес и в безопасност - превъзходна ярка светлина. Поради тази причина OSRAM систематично разработва и подобрява своите лампи, за да се превърне трите фамилий на NIGHT BREAKER в най-добрите за всички времена.

С повече светлина можете да виждате по-далече и да реагирате по-бързо. Това е особено важно за водачите с лошо зрение през нощта - особено в ситуации, в които всяка секунда е от значение.

Автомобилът - Превозно средство номер 1 за семейства

Автомобилът - Превозно средство номер 1 за семейства

При пътувания най-често използваното превозно средство от семействата1 в Германия е автомобилът, последван от самолет и влак. Натовареният трафик в късните и ранните часове, неочаквани предмети на пътя и ограничената видимост в тъмното създават при много шофьори чувство на несигурност.

Друг често срещан проблем е умората. Когато шофьорите са уморени, реакциите им са по-бавни; така че едва ли е изненадващо, че голям брой от инцидентите се случват през нощта, въпреки по-лекия трафик, отколкото през деня.

1 домакинство с деца под 14 години, Източник: Statista

 Превозно средство номер 1 за семейства

Нощното шофиране винаги е трудно: усещане за слепота, слабо осветени градски улици и препятствия, които е трудно да се видят, преди да е станало твърде късно. Не е изненадващо, че 70% от всички инциденти се случват през нощта. Всичко това прави едно нещо съществено за безпрепятственото и безопасно шофиране: превъзходна ярка светлина.

Дял на злополуките с фатален изход с участието на млади хора на възраст между 18 и 24 години в страните от ЕС, според времето от денонощието

"Чувствайте се по-безопасно на градските улици и междуградските пътища с новата фамилия продукти NIGHT BREAKER … особено през нощта"

...особено през нощта

Все по-натоварения трафик в късните и ранните часове на денонощието, неочакваните предмети на пътя и ограничената видимост: много шофьори се чувстват несигурни, когато шофират на тъмно. Друг често срещан проблем е умората. Реакциите са по-бавни и едва ли е изненадващо, че голяма част от инцидентите се случват през нощта, въпреки че трафикът е по-лек, отколкото през деня.

Светлина, която надхвърля очакванията

преминат към NIGHT BREAKER

Независимо дали избирате халогенни или ксенонови светлини, винаги можете да разчитате на огромните предимства на лампите NIGHT BREAKER. Консултирайте се с вашия местен сервизен център или специализиран дилър за подходящите лампи за вашия автомобил. Нашите експерти по осветлението винаги съветват едновременно да сменяте лампите от двете страни на автомобила. Това е и причината, лампите NIGHT BREAKER да се предлагат по две в удобна опаковка Duobox.

Новото продуктовото портфолио на OSRAM предлага лампи NIGHT BREAKER, съвместими с всяко превозно средство, което прави OSRAM почти винаги първия избор - независимо дали заменяте халогенна лампа или ксенонова лампа.

Насладете се на пътя в нова светлина и се възползвайте от повишената безопасност благодарение на най-новата фамилия продукти NIGHT BREAKER!

*Xenon (200%): В сравнение с минималните ECE R98 изисквания

повече информация