Програмата за доверие на OSRAM

Програмата за доверие на OSRAM:
Не се доверявайте на очите си.
Доверете се на OSRAM.

Уважаеми клиенти,

в OSRAM целта ни е винаги да Ви предоставяме продукти с най-високо качество. Следователно наблюдаваме всички аспекти на качеството и работните показатели на продуктите ни в целия процес на производство и изпращане възможно най-внимателно. Все пак качеството и ефективността са това, което прави всеки продукт OSRAM оригинален OSRAM. А не мислим, че Вие бихте се примирили с по-малко.

Обаче през последните години забелязахме все по-голям брой продукти, които се опитват да наподобяват не само определени части на продуктите ни, но също и да копират нашето име, лого и опаковка. За клиентите в целия свят, особено тези, които закупуват ксенонови лампи, това означава несигурност в това дали продуктите ни са оригинални.

Възможно е да сте се сблъсквали с продуктово пиратство по-рано. Някои се забелязват лесно. Обаче други не. А когато става дума за продуктите на OSRAM, някои от тези фалшификати са толкова добри, че нито Вие, нито професионалното око може да забележи разликата.

Тъй като достигнахме етап, на който вече не можете да се доверявате на очите си, искаме да знаете, че въпреки всичко можете да се доверите на OSRAM. Ето защо създадохме този уебсайт - Програмата за доверие на OSRAM.

Една част от Програмата за доверие на OSRAM е в това, че започнахме да прилагаме две защитни функции в производствения си процес, започвайки с ксеноновите лампи OSRAM. Можете да проверите автентичността на тези две защитни характеристики лесно и бързо, като проверите:

  • Уникалния код на защитния етикет
  • Уникалните данни за лампата на основата ѝ.
Потвърдете продукта си

Двете функции с един поглед

Просто кликнете върху следната връзка, за да започнете потвърждаването на автентичността на продукта си.
Както бихте очаквали от OSRAM, получавате незабавен резултат, на който можете да имате доверие.