Етикет и код на опаковката

Вижте тази връзка, за да разберете как да намерите етикета на опаковката.

Вашият оригинален OSRAM следва да има

  • Код на етикета от 7 знака
  • Последните 3 знака на кода на етикета се виждат като холограма в долния десен ъгъл
  • QR код, който води до уебсайта ни за Програмата за доверие на OSRAM
  • Логото на OSRAM и URL адресът www.osram.com/trust са изписани
  • Защитна лента с микро текст, който може да се прочете с лупа

Защитният код е буквено-цифрен и включва 7 знака.

Моля, опитайте отново, за да се изключи възможността от грешка при въвеждането. Ако получите същия резултат, както преди, кодът на опаковката Ви действително е непознат. Затова Ви препоръчваме да се свържете с доставчика си.

Моля, опитайте отново, за да се изключи възможността от грешка при въвеждането. Ако получите същия резултат, както по-рано, Вашият код на опаковката не е съхранен в базата ни с данни и следователно е невалиден. Затова Ви препоръчваме да се свържете с търговеца.

Кодът, който сте въвели, е заявен няколко пъти преди. Това може да се дължи на множествени заявки, направени от доверени партньори от търговско ниво. Възможно е обаче да означава също, че този код е изпробван за производство на фалшификат.

Затова Ви препоръчваме да се свържете с нас.

Свържете се с нас

Лампите ни често преминават през няколко нива на търговия. Следователно е възможно опаковката да е проверена няколко пъти. Моля, обърнете внимание, че това не винаги е признак за фалшификат. Ако искате кодът да се провери от Екипа ни за доверие, моля, свържете се с нас.

Свържете се с нас

Системата OSRAM Trust бе въведена през есента на 2015 г. за OSRAM ксенон продукти и в края на 2019 г. за OSRAM халогенни лампи в DUO BOX опаковка. От тогава лампите и опаковките съдържат показаните функции за сигурност. Все пак е възможно наши дистрибутори да имат по-стари складови наличности без новите етикети. Ако имате съмнения относно продукта си, моля свържете се с OSRAM.

По принцип OSRAM изпраща лампите само като опаковани стоки, или в отпечатани сгъваеми кутии, или в акрилни кутии за резервни части. Моля, свържете се с търговеца.

Свържете се с нас

Моля, свържете се с търговеца или с нас, ще се радваме да Ви помогнем.

Свържете се с нас

Данни за лампата

Кликнете върху следния линк, за да видите как да намерите данните на вашата ксенон лампа или халогенна лампа в DUO BOX опаковка.

връзка

Процес на проверка

Моля, използвайте онлайн инструмента ни, който ви води стъпка по стъпка в процеса на потвърждаване.

Потвърдете продукта си

Тази проверка работи за:

- всички продукти OSRAM XENARC, произведени след 1 Октомври 2015 г., както следва: D1S, D1R, D2S, D2R, D3S, D3R, D4S, D4R, D8S

- всички OSRAM Халогенни продукти в DUO BOX опаковка произведени след Ноември 2019г.

В момента OSRAM Trust (Програмата за доверие) на OSRAM е достъпна за всички ксенон продукти на OSRAM, както и за OSRAM халогенни лампи в DUO BOX опаковка.

Общи въпроси

Много неща могат да се объркат при фалшивите лампи, като кратък живот, нестабилен цвят/цветове на светлината, заслепяващ ефект за останалите водачи и други. Накратко използването на фалшиви лампи означава, че рискувате живота си.

Сервизите обикновено могат да ви помогнат, като ви покажат и опаковката, и лампата преди замяна. Просто ги помолете предварително при следващото си посещение в сервиза. Благодарение на QR кода на опаковката ще можете да проверите дали е оригинална на място.