Етикет и код на опаковката

Вижте тази връзка, за да разберете как да намерите етикета на опаковката.

Вашият оригинален OSRAM следва да има

  • Код на етикета от 7 знака
  • Последните 3 знака на кода на етикета се виждат като холограма в долния десен ъгъл
  • QR код, който води до уебсайта ни за Програмата за доверие на OSRAM
  • Логото на OSRAM и URL адресът www.osram.com/trust са изписани
  • Защитна лента с микро текст, който може да се прочете с лупа

Защитният код е буквено-цифрен и включва 7 знака.

Моля, опитайте отново, за да се изключи възможността от грешка при въвеждането. Ако получите същия резултат, както преди, кодът на опаковката Ви действително е непознат. Затова Ви препоръчваме да се свържете с доставчика си.

Моля, опитайте отново, за да се изключи възможността от грешка при въвеждането. Ако получите същия резултат, както по-рано, Вашият код на опаковката не е съхранен в базата ни с данни и следователно е невалиден. Затова Ви препоръчваме да се свържете с търговеца.

Кодът, който сте въвели, е заявен няколко пъти преди. Това може да се дължи на множествени заявки, направени от доверени партньори от търговско ниво. Възможно е обаче да означава също, че този код е изпробван за производство на фалшификат.

Затова Ви препоръчваме да се свържете с нас.

Свържете се с нас

Лампите ни често преминават през няколко нива на търговия. Следователно е възможно опаковката да е проверена няколко пъти. Моля, обърнете внимание, че това не винаги е признак за фалшификат. Ако искате кодът да се провери от Екипа ни за доверие, моля, свържете се с нас.

Свържете се с нас

Системата OSRAM Trust бе въведена през есента на 2015 г. Оттогава лампите съдържат двете защитни характеристики. Обаче все така е възможно някои търговци да имат складови наличности от преди есента на 2015 г. без новите етикети. Ако имате съмнения относно опаковката си, моля, свържете се с OSRAM.

Свържете се с нас

По принцип OSRAM изпраща лампите само като опаковани стоки, или в отпечатани сгъваеми кутии, или в акрилни кутии за резервни части. Моля, свържете се с търговеца.

Свържете се с нас

Моля, свържете се с търговеца или с нас, ще се радваме да Ви помогнем.

Свържете се с нас

Данни на лампата

Вижте тази връзка, за да разберете как да намерите данни за лампата си.

Процес на проверка

Моля, използвайте онлайн инструмента ни, който ви води стъпка по стъпка в процеса на потвърждаване.

Потвърдете продукта си

Тази проверка работи върху всички продукти OSRAM XENARC, произведени след 1 октомври 2015 г., както следва: D1S, D1R, D2S, D2R, D3S, D3R, D4S, D4R, D8S

Понастоящем Програмата за доверие на OSRAM е налице само за ксенонови продукти.

Общи въпроси

Много неща могат да се объркат при фалшивите лампи, като кратък живот, нестабилен цвят/цветове на светлината, заслепяващ ефект за останалите водачи и други. Накратко използването на фалшиви лампи означава, че рискувате живота си.

Сервизите обикновено могат да ви помогнат, като ви покажат и опаковката, и лампата преди замяна. Просто ги помолете предварително при следващото си посещение в сервиза. Благодарение на QR кода на опаковката ще можете да проверите дали е оригинална на място.