Превключете на уау-ефект

Изведете стиловите линии и дизайнерските характеристики до изцяло ново ниво с гама от опции, които ще ви отличават от тълпата.

Изразете себе си с дизайн, посветен на вашия автомобил

Имате редица опции за подобряване на оригиналните си OEM фарове в зависимост от това кой модел карате. Например, собствениците на VW Golf VII могат да увеличат яркостта с до 200% *, като монтират full LED светлини за всички светлинни функции (включително къси светлини, дълги светлини, дневни светлини, габарити и мигачи). Водачите на VW Golf VI и Ford Focus 3 могат да изберат фарове с мощни ксенонови лампи, комбинирани с LED дневни светлини, които предлагат до 70% повече светлина.*

*В сравнение с минималните изисквания на ECE R112"

Най-модерна LED-технология

Гамата от налични за вас опции включва full LED светлини, както и ксенонови/LED светлини - в зависимост от модела автомобил, който карате. Всяка опция ви осигурява достъп до най-новите технологии и подобрява осветяването на вашия автомобил, осигурявайки равномерно разпределение на светлината както с висок контраст, така и със "студени" бели светодиоди.

Лесни за поставяне. Трудни за игнориране.

Всички наши фарове могат да бъдат инсталирани без допълнителни модификации и следователно са от типа plug and play. Освен това няма нужда от допълнителни инвестиции за автоматично регулиране на нивото на светлинния сноп или система за почистване на фарове. Създадохме с гордост нещо уникално, което ще бъде забелязано през деня и нощта.

Открийте продуктовото портфолио на OSRAM

Имаме това, от което се нуждаете: нашата широка гама от иновативни и награждавани продукти са предназначени за всички автомобилни приложения. Отличителната черта на цялото ни портфолио е уникална комбинация от дизайн и най-съвременна технология.

Нашите ресурси за вас