Превключете на оптимално представяне и безопасност

Подобрете вашето представяне зад волана с най-новата LED-технология

Да направите ъпгрейд на вашите светлини означава и да направите ъпгрейд на вашата безопасност. Вие не само ще виждате по-добре, но и ще бъдете по-добре видими за останалите. Няма място за компромиси, когато става въпрос за качество и оптимално представяне с OSRAM LEDriving осветителни тела.

Пълна гама от опции

Гамата на OSRAM от LEDriving осветителни тела ви позволява да виждате по-далече и да реагирате по-бързо благодарение на pixel-free оптика и най-модерните технологии за ""водене"" на светлините. Независимо от дизайна, който изберете, ъпгрейдвайки оригиналните си OEM фарове, можете да подобрите видимостта с до 200%* значително намалявайки риска в шофиране през нощта.

*До 200% повече светлина в сравнение с минималните изисквания на ECE R112."

Продуктите OSRAM са проектирани и произведени в Германия, и тествани с помощта на симулации в околната среда, за да осигуряват ефективност при най-екстремни условия. Горди сме, че бяхме отличени с германските награди Automechanika Awards 2018 и German Innovation Awards 2019 за нашите фарове в Golf VII.

Напълно законни от самото начало

Всички продукти на OSRAM са проектирани за проста plug & play инсталация. И още по-добре, те са одобрени за използване на пътя без необходимост от регистрация (ECE сертификация пo ECE R6/R10).

Открийте продуктовото портфолио на OSRAM

Имаме това, от което се нуждаете: широката гама от иновативни и награждавани продукти на OSRAM е предназначена за всички автомобилни приложения. Отличителната черта на цялото ни портфолио е уникална комбинация от дизайн и най-съвременна технология.

Нашите ресурси за вас