Виждайте по-напред, шофирайте по-сигурно

Събудете "жегата" във вашия автомобил с бяла LED светлина, която за монтаж е толкова лесна, колкото и за съзерцаване. Увеличете зоната за видимост на пътя напред с равномерно разпределение на светлината от край до край.

Когато падне мрак, нощта няма контрол. Допълнителните светлините OSRAM LEDriving ще ви дадат възможност да се движите на места, на които други светлини просто не могат да отидат.

Свържете се с OSRAM за допълнителна информация:

Указания за монтаж

Регулации за монтаж - регулация за къси и дълги светлини (ECE R112)

Почувствайте силата на OSRAM на пътя и извън него.

Съгласно регулация ECE R112 (регулация за късите и дългите светлини) светлините за къси/дълги трябва да бъдат инсталирани като чифт** от максимум 4 броя за леки автомобили и 6 за камиони - директно свързани. Всеки сертифициран фар за дълги светлини има референтен номер, изписан върху корпуса или "стъклото", който отговаря на канделите на източника на светлина. Можете да откриете този номер отляво или отдясно на знака за Е-маркировка. Съгласно ECE R112 сборът при фаровете за дългите светлини, монтирани на автомобила, не трябва да надвишава 100.

Няма специални регулации за монтаж по отношение на ширина и височина.

Указания за монтаж - габарит (ECE R7)

С оглед на регулация ECE R7 (= регулация за габаритни светлини) продуктите трябва да бъдат инсталирани като чифт*

Лек автомобил или камион трябва да има само 4 габаритни светлини**, които са свързани директно. Прилагат се специални указания за монтаж по отношение на ширина и височина. Вижте опаковката за продукта на OSRAM или листа с технически спецификации за допълнителна информация.

*може да се прилага национално законодателство

**вкл. наличните фарове