\

OSRAM LEDriving® светлини за шофиране и работа

Нощта няма шанс!

OSRAM пренаписва правилата за това, което можете да очаквате от вашия автомобил. Сега богат набор от функции, форми и разпределения на светлинния сноп ви позволява да осигурите силна светлина в най-тъмните кътчета на света - по време на работа или забавление. Можете да избирате между три серии светлини: мултифункционални, функционални и тънки. Светлината от OSRAM гарантира свобода - на пътя, извън него и навсякъде другаде.

Дарява живот на светлината на пътя и извън него

На пътя

LEDriving® светлини за шофиране

Независимо дали искате да се насладите на стилен светлинен акцент, който да подчертае външния вид на вашия автомобил през деня или да "отприщите" пълната мощ на първокласна светлина за шофиране по пътя през нощта, LED светлините OSRAM са ясният избор. Здрави и компактни, те съчетават изключително висока оптична ефективност с равномерно разпределение на светлината и дизайн на рефлекторите, намаляващ отблясъците.

Светлините за шофиране OSRAM LEDriving® отговарят на ECE и е разрешено да се използват по обществената пътна мрежа.

Офроуд

LEDriving® светлини за работа

Тези здрави и компактни светлини издържат на износване и на яка работа, така че да се справят и с най-тежките задачи. Производителността ви няма да намалее дори при падане на мрака благодарение на тези интензивно бели LED светлини с изключително висока оптична ефективност и усъвършенствано термично управление. С мощен светлинен сноп на дългите и проникваща както надалеч, така и наблизо светлина, тези устройства внасят светлина в тежката работа.

Изберете OSRAM - номер 1 при автомобилните светлини

С мощна светлина на близо и надалеч до 450 м, високо яркостните светлини OSRAM ще ви показват пътя.

OSRAM ви осигурява мощността и гъвкавостта, от която имате нужда да изпитате всяка задача с насочен в една точка, широк или комбиниран светлинен сноп, достъпен в разнообразие от ъгли и стилове.

Хомогенно разпределение на светлината и намалени отблясъци дори при лоша дневна светлина за по-висока сигурност на пътя с гамата насочени светлини OSRAM LEDriving®

С екстремно устойчиви поликарбонатни лещи и многопластова защита за високо напрежение насочените светлини OSRAM LEDriving® гарантират надеждност дори в най-екстремни условия.

Всички светлини за работа и за шофиране OSRAM LEDriving® разполагат с 5-годишна гаранция от OSRAM.

Движени от чиста LED мощ

Ние комбинирахме изключително ефективната технология OSRAM LED с последните иновации в директното осветяване. Специално проектираният дизайн на рефлектора със свободна форма засилва оптичното представяне, като пренасочва LED светлината навън, за да намали отблясъците и да подобри видимостта.