Преминете на приключенски режим

OSRAM LED светлините са създадени, за да ви окажат подкрепа, когато работата ви стане трудна. Сега можете да оставите асфалта зад гърба си и да видите ясно какво ви чака. Тези здрави и стилни Х-образни насочени светлини и светлинни ленти могат да подобрят видимостта в близост и надалеч, като същевременно подобряват условията за шофиране дори при най-екстремни условия.

Продуктово портфолио

OSRAM знае добре какво предизвикателство може да бъде шофирането на 4x4. Гамата от "корави" LED насочени светлини на OSRAM ще ви впечатли с отлична яркост и висока цветна температура в абсолютно всяка среда.

Свържете се с OSRAM за допълнителна информация

Указания за монтаж

Указания за монтаж - регулация за къси и дълги светлини (ECE R112)

Почувствайте силата на OSRAМ на пътя и извън него

Съгласно регулацията ECE R112 (=регулация за дългите и късите светлини) продуктите трябва да бъдат монтирани като чифт* с максимум 4 светлинни източника за дълги светлини** за леки автомобили и 6 дълги светлини за камиони, които са директно свързани. Всеки сертифициран за дълги светлини фар има реферетен номер, изписан на корпуса или на капака. Този номер отговаря на стойността за интензитета на източника на светлина в кандела. Можете да откриете този номер отляво или отдясно на знака на Е-маркировката. Съгласно ECE R112 сумата от светлините за дълги, поставени на автомобила, не трябва да бъде повече от 100.

Регулации за монтаж - габарит (ECE R7)

Съгласно регулация ECE R7 (регулация за габаритите) продуктите трябва да бъдат монтирани като чифт*

Лек или товарен автомобил трябва да има само 4 габаритни светлини**, които са свързани директно. Прилагат се специални регулации за монтаж по отношение на широчина и височина. Вижте опаковката на продукта OSRAM или техническия лист за допълнителна информация.

*може да се прилага национално законодателство

**включително наличните фарове