BATTERYcharge - Интелигентни зарядни устройства за акумулатор

Поддръжка на акумулатора

OSRAM BATTERYcharge

Интелигентни устройства за зареждане и поддръжка на акумулатора за автомобили от 6V до 24V

Когато колите не се карат ежедневно, a прекарват по-голямата част от времето си паркирани, e наложително да извършвате процедури по поддръжка на акумулатора. При шофиране генераторът осигурява почти винаги пълен заряд на акумулатора, но за по-дълъг период на седене в паркирано положение акумулаторът на автомобила се изтощава непрекъснато. Без значение дали това е вашият втори автомобил, класически автомобил или вашето кабрио в зимен сън - за да бъде гарантирано надеждно запалване след дълъг период на застой, акумулаторът трябва да бъде поддържан редовно.

Поддържайте акумулатора така, както той заслужава
Нашата гама от продукти OSRAM BATTERYcharge осигурява идеалните условия за aкумулатора на вашия автомобил. Интелигентните устройства за поддръжка на акумулатора зареждат, защитават и възстановяват акумулатора на вашия автомобил. Дори при ниски температури, акумулаторът ви ще бъде защитен и ще бъде поддържан автоматично, след като бъде напълно зареден - докато не изкарате отново автомобила, за да направите едно кръгче. Устройствата за зареждане на акумулатор OSRAM могат да предотвратят пълното разреждане на акумулатора и по този начин да удължат неговия експлоатационен живот.

Пълни с фантастични функции
Вашият продукт BATTERYcharge със сигурност ще ви впечатли с множество полезни функции: и трите устройства за зареждане на акумулатор са съвместими с автомобили със Start-Stop и в зимен режим предпазват акумулатора на автомобила ви от пълно разреждане. Литиевите акумулатори биват зареждани с цикъл в 7 стъпки, докато най-често срещаните оловно-киселинни/AGM-акумулатори се зареждат с безопасен цикъл на зареждане от 9 стъпки. Тъй като сме убедени в качествата на нашите продукти, ние ви предоставяме 2-годишна OSRAM гаранция* за всички зарядни устройства BATTERYcharge.

Лесен начин на работа, без нужда от поддръжка

Всички BATTERYcharge продукти са интелигентни и с тях се работи много лесно. С натискането на един бутон устройствата стартират своя многоетапен цикъл на зареждане и автоматично преминават в режим за поддръжка, веднага след като акумулаторът бъде зареден напълно. Големите LCD дисплеи с подсветка са лесно „четими“ дори при слаба светлина. Тъй като всички устройства са оборудвани със защита срещу обратен поляритет и свръхнапрежение, можете просто да се концентрирате върху други неща, след като свържете BATTERYcharge зарядно устройство.

Подходящи за много модели автомобили
Почти няма ограничения по отношение на вашия автопарк: докато моделите BATTERYcharge 904 и BATTERYcharge 906 могат да работят с автомобили на 6V до 12V, зарядното устройство BATTERYcharge 908 може да обслужва и автомобили до 24V. В зависимост от продукта, това включва мотоциклети, повечето леки автомобили, бусове и, в случая на BATTERYcharge 908, дори по-големи бусове и по-малки камиони.

Преглед на зарядните устройства за акумулатор OSRAM BATTERYcharge

Допълнителна информация в нашия каталог

Продуктови характеристики

BATTERYcharge 904

BATTERcharge 906

BATTERYcharge 908

Ток на зареждане (до)4 ампера6 ампера8 ампера
Ток за поддръжка (дo)2 ампера3 ампера4 ампера
Макс. капацитет на акумулатора за зареждане при автомобили на 12V 90 Aч110 Aч150 Aч
Макс. капацитет на акумулатора за зареждане при автомобили на 24V----70AMotorcycle, car, SUV, van, small truckh
Препоръчва се за използване при Мотоциклет, лек автомобилМотоциклет, лек автомобил, SUV
Start/Stop съвместимост
Бр. цикли за зареждане на оловно-киселинни, AGM, EFB акумулатори999
Бр. цикли за зареждане на литиеви акумулатори 777
OSRAM гаранция 2 години*2 години*2 години*

* Моля, вижте нашате страници за гаранцията за точни условия