OSRAM powerful jump start batteries

Подаване на ток на вашия автомобил

OSRAM BATTERYstart

Компактни и мощни батерии за подаване на ток

Почти всеки шофьор започва леко да се притеснява, когато чуе стартера да върти трудно. Слабо зареденият или дори напълно изтощен акумулатор не само забавя плановете ви, но и действа много разочароващо. Особено през зимата акумулаторите на автомобилите са силно "изтормозени", ограничени във функцията си или се изтощават по-бързо. Забравени консуматори като радиото или интериорното осветление на автомобила харчат ток - особено при по-стари автомобили без функция за автоматично изключване. Ако няма съсед с кабели за подаване на ток наблизо, както и време, удобните и мощни батерии за стартиране могат да помогнат за бързото презареждане на акумулатора на вашето превозно средство.

Помощник в случай на авария
Бъдете независими от помощта на трети страни: BATTERYstart на OSRAM с литиево-кобалтова технология ще ви върне на пътя за нула време. Просто изберете продукта, съответстващ на работния обем на вашия двигател - благодарение на своята компактна конструкция, и трите батерии за подаване на стартов ток се съхраняват без проблем в жабката на вашия автомобил и следователно винаги са готови за употреба при нужда.

Малки, но мощни
Удобни размери и - в зависимост от модела - тегло от 300 до 700 г: батериите за подаване на стартов ток BATTERYstart са удобни и мощни, всичко в едно. А най-хубавото е, че благодарение на тяхната USB-свързаност те функционират и като powerbank и могат да зареждат мобилни устройства като смартфони, камери, таблети и др. В допълнение, BATTERYstart 300 и BATTERYstart 400 разполагат с ярко LED фенерче, което помага за свързване към акумулатора през нощта или в тъмни зони. Заложените предпазни мерки за безопасност предотвратяват повреди, например поради обръщане на поляритета, прегряване или късо съединение.

Готов с натискането на бутон
Моля, прочетете ръководството за употреба на вашия BATTERYstart продукт внимателно и за предпочитане веднага след покупката. В случай на авария ще бъдете подготвени и наясно какви действия да предприемете. За да стартирате превозното средство, свържете двата кабела за подаване на ток към акумулатора на автомобила в зависимост от техните полюси. Правилната последователност на свързване и изключване е описана в инструкциите. С натискането на един бутон продуктите BATTERYstart пускат електрически импулс, задействащ акумулатора ви - след това можете да стартирате двигателя отново. След това не забравяйте да презаредите своето стартерно устройство, за да бъде отново готово за употреба.

Намерете подходящия за вашия автомобил продукт
Семейството BATTERYstart включва устройства за подаване на стартов ток, подходящи за бензинови двигатели с обем от 3 до 8 литра или за 4-литрови дизелови двигатели. С правилното устройство можете да стартирате от по-малки автомобили и мотоциклети до SUV-модели и бусове. BATTERYstart 400 също така е оборудван с 12V контакт и следователно може да захранва външни аксесоари с 12V контакт като хладилници, вентилатори или преносими компресори за гуми.

Преглед на мобилните устройства за подаване на стартов ток OSRAM BATTERYstart

Повече информация в нашия каталог

Характеристики на продукта

BATTERYstart 200

BATTERYstart 300

BATTERYstart 400

Капацитет на батерията6,000 мАч13,000 мАч16,800 мАч
Препоръчителен обем за бензинови двигатели (дo)
Препоръчителен обем за дизелови двигатели (дo) -
Стартов ток 150A300A400A
Пиков ток
500A1500A2000A
Време за зареждане2 часа3 часа3 часа
Брой USB-изводи 2.1A122
12V извод за ток ---
Функция Powerbank
Функция LED фенерче
Кутия за съхранение
OSRAM гаранция 22 години*2 години*2 години*

* Моля, вижте нашате страници за гаранцията за точни условия

Стартерно устройство за сервизи: BATTERYstart PRO

Презарежда се само за 60 секунди