AirZing Mini

Допълнително пречистване на въздуха в автомобила

OSRAM AirZing Mini

Пречиства въздуха, така че да можете да дишате свободно

Винаги има бактерии, вируси и алергени. Микробите, причиняващи заболявания, влизат в автомобила през климатичната система и могат да се разпространят по-лесно отвътре, особено в малки затворени пространства като купето. Следователно заразяването от пътник към пътник е по-вероятно.

Особено след като коронавирусът (Covid-19) се превърна в глобална пандемия, хигиенните стандарти стават все по-важни. Освен това обстоятелства като пушене в колата или транспортиране на домашни любимци могат да причинят неприятни миризми, което прави въздуха тежък и плътен.

Гъвкавият уред за пречистване на въздуха от OSRAM

Малък и тих – AirZingTM Mini

  • Може да убие до 99% * от всички бактерии и вируси
  • Лесен за използване с магнитен държач и USB кабел
  • Няма нужда да сменяте филтри, тъй като филтрите могат просто да се почистват с чиста вода
  • Тиха работа само с 25 децибела"
Повече информация в нашия онлайн каталог
OSRAM AirZing Mini

OSRAM AirZing Mini

OSRAM AirZing Mini functionality

Как работи Air ZingTM Mini

OSRAM Air ZingTM Mini е голям едва колкото ябълка. Елегантният черен корпус фино се слива с интериора на вашия автомобил, за да бъде стабилен, но дискретен спътник. С помощта на магнитен адаптер с щипка, Air ZingTM Mini може лесно да бъде закрепен към вентилационните дюзи в автомобила. Той се захранва през USB. С едва 25 децибела той работи тихо и непрекъснато засмуква въздух от автомобила. Въздухът преминава през титаниев оксидационен филтър, който бива oсветен от UV-A светодиоди. По време на процеса той може да премахне до 99%* от вредните вируси и бактерии в автомобила и да пропусне пречистения, йонизиран въздух през горната част на корпуса. Също така може да премахне до 90%* от формалдехид, ЛОС (летливи органични съединения) и миризми.

Child in car seat

За свежа и чиста атмосфера във вашия автомобил

Без значение дали използвате автомобила си за лични цели или за бизнес - с Air Zing ™ Mini вие активно осигурявате по-добра хигиена в автомобила си и намалявате вирусите и бактериите във въздуха. Целият въздух в автомобила се филтрира и пречиства за около 30 минути. Air ZingTM Mini също така елиминира миризмите и дима.

Използването на пречистващия уред за въздуха не се ограничава до автомобили - тъй като уредът може да се използва и самостоятелно и има нужда само от USB порт, за да работи, той може да бъде използван и на бюро в офис, например.

Installation OSRAM AirZing Mini

Лесен начин на употреба

Благодарение на своя компактен дизайн, лесна инсталация и работа с помощта на USB-кабел (който идва заедно с уреда), Air ZingTM Mini може да бъде монтиран на различни места в колата. Когато синият диод в горната част на устройството светне, уредът започва да пречиства въздуха. За разлика от пречиствателите за въздух с HEPA или въглеродни филтри, филтърът от титаниев оксид при Air Zing ™ Mini не се нуждае от смяна за почистване. Необходимо е само да се сваля на равни интервали, да се изплаква под течаща вода и да се изсушава. Това спестява пари, както и неудобството от необходимостта да се съхраняват нови филтри. Също така помага да се избегне замърсяване. След като филтърът от титаниев оксид бъде почистен, пречиствателят на въздух е отново готов за употреба.

AirZing Mini scope of supply

Никакъв шанс за тежкия въздух

OSRAM Air ZingTM Mini е удобно устройство за пречистване на въздуха. За разлика от ароматните „борчета“ или подобни ароматизатори за въздуха, тук миризмата не просто се наслагва върху другите, а околният въздух се пречиства ефективно. Невидимите бактерии и вируси намаляват и вече не се разпространяват в автомобила през вентилационната система. По този начин практичният Air ZingTM Mini осигурява по-чист въздух в автомобила - без постоянна вентилация и независимо от сезона.

Air ZingTM Mini идва с 2-годишна OSRAM гаранция**

OSRAM AirZing Mini functionality

Как работи Air ZingTM Mini

Child in car seat

За свежа и чиста атмосфера във вашия автомобил

Installation OSRAM AirZing Mini

Лесен начин на употреба

AirZing Mini scope of supply

Никакъв шанс за тежкия въздух

*Проверено в независими лабораторни тестове в съответствие с GB/T 18801-2015

**Моля, вижте нашата страница за гаранции за точните условия