Готови за летни приключения

Премиум светлини, грижа и оборудване за кемпери

Ръководство за пътуване с кемпер

Никога не можете бъдете прекалено подготвени на къмпинг. Всеки опитен къмпингар знае колко неочаквани събития може да предложи всяко пътуване – ето защо трябва да бъдете готови за всички тях. Затова сме събрали специална селекция от продукти, които да ви помогнат да се подготвите за следващото си приключение.

Основният комплект за подготовка при пътуване с кемпер включва резервни лампи заместител NIGHT BREAKER LED1, LEDriving Lightbar SX500-CB, TYREinflate 6000, нашия PowerInvert PRO OEINVPAR10, с който да оперирате с всичките си уреди, както и светлини за инспекция, безопасност и четене, и BATTERYstart 400 .

Готови за ремонт

Най-важното от аварийния комплект

Случва се да спукате гума. Но когато това ви се случи за втори път, ще се радвате, ако имате под ръка TYREinflate 6000 и комплект за ремонт на спукани гуми.

Не позволявайте изтощен акумулатор да провали вашата почивка. Уверете се, че сте взели вашия BATTERYstart 400 и кабели за подаване на ток.

В даден момент може да се наложи да долеете масло и вода или да отстраните теч. Ако се наложи да го направите през нощта, определено ще имате нужда от LEDinspect UTILITY1000 и LEDguardian ROAD FLARE Signal TA20.

Готови за дълги пътувания

Наслаждавайте се на комфорт и се забавлявайте

Няма как закуските да се окажат твърде много. Подготовка на храната за път, преди да потеглите, е много важна.

Книгите са чудесен начин за убиване на времето при пътуване на дълги разстояния, особено за деца. С ONYX COPILOT M+7 забавлението не спира, когато слънцето залезе.

Всяко пътуване има нужда от добър саундтрак. Ако сте на път в чужбина, можете да направите плейлисти с музика от местата, които посещавате – или да научите нещо за тяхната история и култура от аудиокниги и подкасти, докато шофирате.

Готови за пренощуване

Най-важното за къмпингуването

Винаги е добра идея да резервирате къмпинг предварително. Но ако харесвате спонтанните решения и предпочита да се носите по течението, има ресурси, които ще ви помогнат да намирате къмпинги и места за паркиране в цяла Европа, докато пътувате.

Предпочитате да къмпингувате без връзка към електрическата мрежа? С POWERInvert PRO OEINVPAR10 можете удобно да боравите с всичките си уреди.

Подгответе се да тръгнете на път

Проверка на автомобила и товарене

Въпреки това, качеството на светлините не трябва да бъде пренебрегвано.

Предните светлини с времето избледняват, затова винаги проверявайте яркостта им преди пътуване. Ако една лампа е изгоряла, сменете и тази от другата страна. И ако можете, направете „ъпгрейд“ на светлините си. Нашата одобрена за обществените пътища1 гама NIGHT BREAKER LED осигурява яркост като през деня.

Трябва да излезете извън пътя през нощта? Направете го безопасно с LEDriving Lightbar SX500-CB.

Сега, след като имате всичко необходимо, е време да натоварите багажа. Използвайте чеклист, за да бъдете сигурни, че няма да забравите нищо.

Допълнителни съвети

  • Преминаване на граници? Уверете се, че вашата застраховка важи в държавите, които искате да посетите.
  • Поемете по живописния маршрут, за да избегнете платените пътни участъци и да спестите пари.
  • Дръжте слънцезащитен крем в жабката – само за шофиране.
  • Запишете си размерите на вашето превозно средство, за да знаете дали можете да преодолеете препятствията.

Разгледайте нашите продукти за подготовката на пътуване с кемпер

1 Одобрен LED източник на светлина – важи само за съответните държави, в които има одобрение или за които се прилага еквивалентно одобрение и за моделите превозни средства и светлинните функции, които понастоящем са упомнати в списъка за съвместимост. За повече подробности вижте на www.osram.com/nb-led.

2 Моля, спазвайте всички специални изисквания и закони в държави, различни от Германия, по отношение на употребата и боравенето с допълнителната предупредителна светлина в пътния трафик.