OSRAM LEDriving replacement lamps

Съвършеното надграждане

OSRAM LEDriving заместващи лампи

Надградете автомобила си

с широкото портфолио от LED ретрофит лампи

Искате да надградите автомобилното си осветление до най-съвременната технология? OSRAM ви дава достъп до най-иновативната LED технология. С нашето богато портфолио от изключителни LED модернизации, можете да покриете широк спектър от приложения, включително къси и дълги светлини, фарове за мъгла, допълнително осветление и осветление на интериора.

Открийте предимствата на нашите LED ретрофит лампи - OSRAM LEDriving и преминете към ново ниво на автомобилно осветление!

Възползвайте се от пълното ни портфолио

  • OSRAM LEDriving HL лампи за къси и дълги светлини
  • OSRAM LEDriving FL лампи за фарове за мъгла
  • OSRAM LEDriving PREMIUM SL/SL лампи за предни и задни сигнални светлини
  • OSRAM LEDriving PREMIUM SL/SL лампи за осветлеие на интериора

Разберете моделите автомобили, които са съвместими с лампите LEDriving HL

LEDriving HL Vehicle Finder

Вижте и бъдете видени

с OSRAM LEDriving HL лампи за къси и дълги предни светлини

Впечатляващи по отношение на дизайна, както и ефективността, OSRAM LEDriving HL ретрофит лампите за къси и дълги светлини са идеални за ориентирани към иновации шофьори, които отдават голямо значение на безопасността и стила. Те повишават видимостта Ви с превъзходна яркост и подобряват стила Ви с динамичен вид.

OSRAM LEDriving HL (bottom) vs. conventional halogen lamps

OSRAM LEDriving HL (bottom) vs. conventional halogen lamps

OSRAM LEDriving лампите дават блестяща производителност навсякъде, където са инсталирани. Постигайки изключителни нива на яркост, OSRAM LEDriving HL лампите осигуряват оптимална видимост и по този начин позволяват на водачите да разпознават знаци, препятствия и опасности по-рано, отколкото с конвенционалните лампи. Освен това, OSRAM LEDriving HL лампите намаляват заслепяването благодарение на оптимизираното хомогенно разпределение на светлината.

Разгледайте отблизо лампите LEDriving HL

С подобна на дневна светлина цветна температура от 6000 K, OSRAM LEDriving HL лампите осигуряват по-висок контраст и по този начин подобряват видимостта. Високата цветна температура създава отлична бяла светлина, която е несравнима. Какво още? OSRAM LEDriving HL лампите се предлагат с дълъг живот, ниска консумация на енергия и гаранция от 5 години (вижте www.osram.com/am‐garaneration за точните условия).

Разгледайте отблизо лампите LEDriving HL
OSRAM LEDriving HL (right) vs. conventional halogen lamps

OSRAM LEDriving HL (right) vs. conventional halogen lamps

OSRAM LEDriving HL (right) vs. conventional halogen lamps

OSRAM LEDriving HL (right) vs. conventional halogen lamps

Превърнете автомобила си в примамка за окото

преминете към последните иновации за нула време

OSRAM LEDriving HL ретрофит лампите се монтират лесно посредством адаптер. Висококачествените LED лампи са оборудвани с най-съвременна технология и са с изключително издръжливи компоненти, които осигуряват максимална устойчивост на вибрации и удари. Благодарение на компактните си размери, те са съвместими с широка гама модели автомобили.

Открийте моделите автомобили, които са съвместими с лампите LEDriving HL

Перфектни за всяка част от автомобила: Пълната гама с ретрофит лампи LEDriving

Като световен номер 1 в автомобилното осветление, OSRAM е вашият магазин за иновативни LED ретрофит лампи. От късите и дълги светлини до фаровете за мъгла, от сигнални до вътрешното осветление, ние винаги предлагаме лесно решение за модернизиране на съществуващата система с хладно бяла LED светлина - впечатляваща по отношение на дизайн и производителност.

Тези продукти нямат ЕСЕ одобрение. Това означава, че те не трябва да се използват по обществени пътища за външно приложение. Употребата на обществени пътища може да доведе до анулиране на оперативен лиценз и загуба на застрахователно покритие. Някои страни не позволяват продажбата и използването на тези продукти. Моля, свържете се с местния дистрибутор за информация относно условията във вашата държава.

LED превъзходство от OSRAM