Видеорегистратори

OSRAM ROADsight

Видеорегистратори с висока резолюция за предната и задната част на автомобила

Понякога в трафика попадате в ситуации, в които всичко се случва много бързо и катастрофата е неизбежна. След това може да си спомняте случилото се само отчасти. За да ви помогнат да се съсредоточите върху пътната обстановка, видеорегистраторите с висока разделителна способност и широкоъгълно изображение записват и това, което може да се случва извън вашето зрително поле. G-Shock сензорът в устройството гарантира, че камерите започват да записват - дори когато автомобилът е паркиран. Видеорегистраторите могат да ви дадат приятно усещане на спокойствие, че потенциално важен видеоматериал е защитен и достъпен за анализ по-късно, ако е необходимо. Черно-белите нощни изображения с висок контраст от ROADsight 50 могат да ви гарантират, че дори при катастрофи на тъмно няма да бъдат пропуснати важни детайли.

Вашият незабележим спътник

Видеорегистраторите OSRAM ROADsight са проектирани в дискретни тъмни сиви цветове. Поради малките си външни размери, компактните камери се сливат ненатрапчиво с интериора на автомобила и са почти невидими отвън. Поставени зад огледалото за обратно виждане, видеорегистраторите вече почти не се забелязват и можете да се концентрирате изцяло върху трафика.

Достъп от приложение
Приложението OSRAMconnect, което може да бъде изтеглено от Apple App Store или Google PlayStore, ви свързва с автомобила ви. 2 За нула време можете да прехвърлите записите от видеорегистратора ROADsight 30 или ROADsight 50 (вкл. и ROADsight REAR 10, ако е приложимо) към вашия смартфон и да ги запазите там1

Лесен монтаж
Всеки видеорегистратор ROADsight се предлага с инструменти за монтажа на кабели зад интериорната облицовка на автомобила. Това позволява захранващият кабел с USB връзка и 12V щепсел да бъдат инсталирани почти без да се виждат в интериора на автомобила. След като стойката бъде закрепена на предното стъкло, видеокамерата може да бъде поставена на нея с магнит и преместена в желаната позиция за запис.

Камера за по-добра видимост назад
Прикрепена към задното стъкло, задната камера ROADsight REAR 10 може да записва или интериора на автомобила, или пътя отзад. И в двата случая задната камера трябва да бъде свързана с кабел към видеорегистратора ROADsight 50.

Преглед на видеорегистраторите OSRAM ROADsight

Повече информация в каталога

Продуктови характеристики

ROADsight 20

ROADsight 30

ROADsight 50

ROADsight REAR 10

Видеорезолюция @ 30fps1080p1080p1440p1080p
Ъгъл на видимост120°130°140°130°
Екран2''2''XX
GPS проследяванеXXX
WifiXX
Паркинг режимXX
Капацитет за съхранение3До 32GBДо 32GBДо 128GBX
Връзка задна камераXX-
OSRAMconnectXX
OSRAM гаранция42 години2 години2 години2 години

OSRAMconnect – свързва ви с вашия автомобил

Лесен достъп до изображения и видеоклипове

Приложението OSRAMconnect ви свързва с вашия видеорегистратор OSRAM ROADsight 30 или ROADsight 50 и улеснява още повече достъпа до записани медийни файлове. Гледайте видеоклипове и снимки, направени от видеорегистратора, директно на вашия смартфон и ги запазвайте. До снимките от ПТП например имате бърз достъп и те могат да се използват като доказателство, ако е необходимо.1

Можете също така да използвате приложението OSRAMconnect на вашия смартфон, за да регулирате настройките на вашия видеорегистратор.2

Свалете оттук приложението OSRAMconnect:

Google PlayStore

Apple App Store

1 Моля, обърнете внимание: необходимо е да бъдат спазвани специални изисквания и законодателство на страните, особено относно продължителността на записа и използването му, както и по отношение на преноса на данни. Моля, запознайте се със законите за защита на данните във вашата държава и се уверете, че ги спазвате. Моля, запознайте се и със съответните закони и разпоредби относно употребата и притежанието на видеорегистратор във вашата държава и ги спазвайте.

2 Видеорегистраторите ROADsight се предлагат с firmware на 11 различни езика: чешки, немски, английски, испански, испански, френски, италиански, холандски, полски, румънски, руски, шведки. Приложението OSRAMconnect предлага 7 езика: немски, английски, испански, испански, френски, италиански, холандски, полски.

3 Слот за micro-SD карта. Карта не е включена в комплекта.

4 Моля, вижте нашата страница за гаранции за точните условия.