NIGHT BREAKER: Светлина, която кара сърцето ти да се състезава

Светлина и скорост: повече време за реакция

Колкото по-висока е вашата скорост, толкова по-решаваща е ролята на добрите фарове. Вземете за пример шофиране през нощта на магистрала със скорост от 130 км/ч. При тази скорост разстоянието за аварийно спиране е около 125 метра - на суха пътна настилка.

На мокра пътна настилка или при ниски температури, разстоянието необходимо за спиране става критично по-дълго. Колкото по-скоро вашите светлини осветят внезапно появило се препятствие или обект напред в тъмнината, толкова по-безопасно ще бъде за Вас.

По-добъра визия

Германия е мястото където шофьорите могат да карат най-бързо

За сравнение повече мъжете, отколкото жените смятат, че са спортен тип шофьори .

В проучване на германския вестник F.A.Z. и компанията за проучване на общественото мнение, Institut für Demoskopie Allensbach, повече мъже, отколкото жени, описват стила си на шофиране като "спортен". Същото проучване разкрива, че мъжете придават по-голямо значение на дизайна и комфорта, така че не е изненадващо, че те инвестират повече в колите си.

Източници: AVD, Handelsblatt, National People's Congress of the People's Republic of China, National Congress of Brazil

Данните се отнасят за Германия.

OSRAM NIGHT BREAKER FAMILY for better vision
Money spend on tuning parts overview

Тунинг фенове инвестират € 10,000 и повече

Колко пари сте инвестирали в тунинг и тунинг части за вашата сегашна кола?

Отговори на посетителите на автомобилното изложение в Есен през 2014 година

Време е да подобрите лампите си

Вземете вашия NIGHT BREAKER сега

Независимо дали избирате халогенни или ксенонови светлини, винаги можете да разчитате на огромните предимства на лампите NIGHT BREAKER. Консултирайте се с вашия местен сервизен център или специализиран дилър за подходящите лампи за вашия автомобил. Нашите експерти по осветлението винаги съветват едновременно да сменяте лампите от двете страни на автомобила. Това е и причината, лампите NIGHT BREAKER да се предлагат по две в удобни опаковки Duobox.

Стигнете до върха с новите лампи NIGHT BREAKER. Научете повече за новите ни продукти от фамилията NIGHT BREAKER, като посетите нашия сайт или нап дистрибутор.

NIGHT BREAKER Families

повече информация