Осветление за мотоциклет

За повишена видимост на пътя

Правилното осветление играе важна роля за безопасността, особено за водачите на мотоциклети и скутери. На тъмно мотоциклетите се виждат по-трудно от колите, а мотоциклетистите имат нужда от надеждно осветление.

OSRAM отваря нови възможности за адаптиране на мотоциклетното осветление към индивидуалните изисквания с иновативни светлинни източници, които убеждават по отношение на технология, оптика, дълготрайност и безопасност.

Използвайте следните препратки, за да преминете директно към желаните продуктови категории:

Поддръжка и оборудване Стилни лампи Лампи с висока производителност Лампи с дълъг живот Оригинални резервни части Сигнални лампи

Поддръжка и оборудване на мотоциклети

Бъдете готови за път с нашите удобни компресори за гуми, видео регистратори и предупредителни светлини

TYREinflate 4000

Вашият компактен спътник за всяко пътуване

Започнете следващото си приключение с удобен спътник до вас: TYREinflate 4000 е без кабелен акумулаторен компресор за гуми с литиево-йонна батерия, които служи и като захранваща батерия. Напомпайте спукана гума само за 3,5 минути1. Функцията за автоматично спиране и вентилът за изпускане на въздух помагат гумите да бъдат оптимално напомпани. LED дисплея е с подсветка, което го прави лесен за четене. Ако искате да следите налягането на гумите на повече от един мотоциклет, устройството съхранява до четири различни настройки за налягане. Благодарение на вградената функция за фенерче, късните ремонти или късното пристигане вече не са проблем. Ние сме убедени в качеството на нашите продукти, поради което предлагаме 2 години гаранция2 за този компресор за помпане на гуми.

Купи сега

TYREinflate 2000

Вашият предпочитан акумулаторен компресор за помпане на гуми

Удобен и лек, компресор за гуми TYREinflate 2000 е идеалният спътник за вашите мотоциклетни приключения. С неговия цифров дисплей с подсветка можете да разберете стойностите на налягането за миг. Ако използвате повече от едно превозно средство, TYREinflate 2000 може да съхрани до четири различни стойности. Няма нужда да стоите до мотоциклета си, докато компресора си върши работата. С вградената функция за автоматично спиране, помпата спира автоматично, когато се достигне правилното и предварително зададено налягане. Просто заредете устройството с включения USB кабел и го използвайте като захранваща банка на отдалечени места. Тогава интегрираната функция на фенерче също е практична. Ние предлагаме 2 години гаранция2 за този продукт.

Купи сега

TYREseal 450

Залепете гумите си сами за миг

Спуканата гума вече не трябва да спира шоуто! С OSRAM TYREseal 450 можете лесно да запечатате пробиви до 6 mm3 с най-новата технология с частици гел и след това да напомпате гумата си отново с помпа за гуми като TYREinflate 2000 или 4000. След само възстановяването можете да продължите да шофирате до 200 км до смяна на гумата. Въпреки това, моля, посетете сервиз възможно най-скоро! За да спестите малко пари, можете дори да поправите гумата напълно, тъй като уплътнителят може да се изплакне. Не са необходими инструменти или крикове и вашето шофиране може да продължи след около 10 минути.

Купи сега

ROADsight видео регистратори

Не позволявайте на нещо да ви се изплъзне от паметта

Понякога попадате в ситуации на пътя, в които всичко се случва толкова бързо и инцидентът е неизбежен. След това може да не сте в състояние да си спомните напълно какво се е случило. За да можете да останете фокусирани върху пътя, широкоъгълните видеорегистратори с висока разделителна способност записват това което се случва извън вашето зрително поле. Потенциално важните изображения са защитени и достъпни за по-късен анализ.4 Висококонтрастните черно-бели нощни изображения от камерата на видеорегистраторът ROADsight 50 могат да помогнат и да гарантират, че едва ли някой детайл ще бъде пренебрегнат, дори в случай на сблъсък в тъмното. Ние предлагаме 2 години гаранция2 за този продукт.

Купи сега

LEDguardian TA20

Вижте и бъдете забелязани с мощна предупредителна светлина

По-добре предпазете, отколкото да съжалявате: Опаковайте нашия LEDguardian TA20 и бъдете подготвени, за да можете да бъдете забелязани отдалеч в случай на повреда на пътя през нощта. Със сравнително малките си размери се побира лесно в раница. Можете да изживеете приключението на живота си, TA20 може да издържи на луди метеорологични условия, тъй като е устойчив на проникване на вода, прах и удар и може да се похвали с изключително висока устойчивост на вятър. Ние сме уверени в качеството на TA20, поради което предлагаме 2 години гаранция2 за този продукт.

Купи сега

TYREinflate 4000

TYREinflate 2000

TYREseal 450

ROADsight видео регистратори

LEDguardian TA20

Повече производителност, стилна светлина или по-дълъг живот

Открийте разнообразието от лампи за мотоциклети и скутери от OSRAM

Подходящи за мотоциклети

Подходящи за мотоциклети и автомобили

Какви лампи мога да използвам за моя мотоциклет?

Потърсете нашите символи за области приложение

OSRAM предлага специални мотоциклетни лампи, които могат да бъдат идентифицирани по символа на мотоциклет върху опаковката. В същото време автомобилните лампи OSRAM са подходящи и за мотоциклети. Просто потърсете комбинирания символ за автомобил/мотоциклет върху продуктите.

Мощни мотоциклетни лампи

Повече светлина по пътя пред вас

Мотоциклетните лампи с висока производителност предоставят значително повече светлина върху пътя в сравнение със стандартните лампи за мотоциклети. Вижте повече и бъдете видени по-рано.

Xenon - Ксенон

XENARC NIGHT BREAKER LASER (NEXT GEN)

До 220% повече яркост7

XENARC NIGHT BREAKER LASER е най-ярката OSRAM ксенон лампа с ефективна ксенон технология, която осигурява по-добра видимост на пътя. Повече светлина означава да виждате по-далече и да реагирате по-рано.

Купете сега

Дизайнерски лампи за мотоциклети

Лампи за стилен външен вид

Дизайнерските лампи за мотоциклети от OSRAM придават на мотоциклета ви хладен и неповторим вид. Тяхната модерна синкаво бяла светлина с цветна температура до 6200 Келвина8 се доближава до тази на LED лампите.

Мотоциклетни лампи с дълъг живот

По-дълъг живот, по-малко смени на лампата

Не само спестете пари за скъпи подмени, но и си спестете бъдещ стрес и престой. Мотоциклетните лампи с дълъг живот са идеални за често шофиращи водачи или хора, които използват дневни светлини. Нашите обширни гаранции за крайни потребители2 говорят сами за себе си.

Оригинални резервни части

Високо качество и надеждност

Независимо дали като серийно оригинално оборудване за мотоциклети или като резервна част, тези лампи се отличават с високо качество и надеждност. Идеални резервни лампи за вашия мотоциклет или скутер.

Забележка: С течение на времето лампите излъчват по-малко светлина и това намалява видимостта на водача през нощта. За да извлечете пълната полза от вашите фарове, сменяйте лампите по двойки, преди да изгорят. Избягвайте нерегулирани светлини на фаровете!

Обозначавайки пътя напред

Сигнални лампи за мотоциклети и скутери

1 Въз основа на помпане на 13” гума от спукана до 2,4 BAR
2 За точните условия, моля, направете справка с нашата секция за гаранция
3 Уплътнителят за гуми не може да се използва за ремонт на повреда на страничната стена на гума
4 Моля, обърнете внимание: Трябва да се спазват индивидуалните специални изисквания и законодателството на страните, особено по отношение на продължителността на записите/използването и трансфера на данни. Моля, запознайте се със законите за защита на данните във вашата страна и се уверете, че ги спазвате. Моля, запознайте се и спазвайте съответните закони и разпоредби относно използването и собствеността на видеорегистратори във вашата страна.
5 Тези продукти нямат одобрение на ECE и не трябва да се използват по обществени пътища при външно приложение. Използването на обществени пътища води до анулиране на лиценза за експлоатация и загуба на застрахователно покритие. Няколко държави забраняват продажбата и употребата на тези продукти. Моля, свържете се с вашия местен дистрибутор за допълнителна информация.
6 В сравнение с минималния законов стандарт
7 В сравнение с минималните изисквания на ECE R98/R99. D3S, D4S.
8 XENARC COOL BLUE INTENSE лампи
9 H1, H4, H7, H11, HB3, HB4, HIR2
10 Измерено във фарове
11 D1S, D2S, D3S, D4S, D8S
12 12 В сравнение със стандартни халогенни лампи

13 Одобрен LED светлинен източник - важи само за съответните държави, в които има одобрение или за които се прилага еквивалентно одобрение, и за моделите превозни средства и светлинните функции, които понастоящем са упоменати в списъка за съвместимост. За повече подробности вижте www.osram.com/nb-led.
14 Спрямо минималните изисквания на ECE R112, докато отблясъците са под максимално допустимите стойности с до 50% (H4-LED/H7-LED).