BATTERY start260

Важна Информация

Програма за връщане на несъответстващ продукт

BATTERYstart260

Уважаеми Потребители,

С настоящото бихме искали да Ви информираме, че наскоро се сблъскахме с проблем с качеството на следния продукт: Стартерно устройство за акумулатори „OSRAM BATTERYstart (OBSL 260) - EAN 10: 4062172264341.

Получихме информация за един случай на инцидент в световен мащаб с OBSL260. Идентифицирана е техническа повреда, при която продуктът може да предизвика късо съединение и да причини прегряване.

Като компания, дълбоко ангажирана с доставянето на висококачествени продукти, ние взехме решение да изтеглим OBSL260 от пазара.

Всички други модели стартерни устройства на AMS OSRAM не са засегнати, тъй като имат различен вътрешен дизайн.

Продуктът е спрян от продажба и е предприето изтегляне от пазара.

По отношение на продуктите, което вече са закупени от вас, вие имате право да върнете продукта, като може да избирате между следните възможности:

1. възстановяване на цената, на която продуктът е закупен, или

2. заменяне на несъответстващия продукт с безопасна стока от същия вид, цена и качество.

В случай, че вие желаете цената на продукта да бъде възстановена, моля да се обърнете към съответния търговски обект, от който продуктът е закупен. Възстановяването на цената се извършва срещу връщане на продукта и съставяне на Документ за изземване на несъответстващата стока. Нашите дистрибутори вече са уведомени как следва да процедират в такива случаи.

В случай, че вие желаете заменяне на продукта, моля обърнете се към нашия отдел за обслужване на клиенти за да се уговори ден и час за подмяна на устройство - sales-sofia@osram.com или на 00359 32 348 248. Срещу връщане на продукта и съставяне на Документ за изземване на несъответстващата стока, вие ще получите заместващ продукт с по-високо качество - BATTERYstart OBSL 400, без да се изисква доплащане на цена.

Искрено се извиняваме за неудобството, причинено от това изтегляне и Ви благодарим за съдействието по този въпрос. Ако имате някакви въпроси или притеснения, моля, не се колебайте да се свържете с нашия отдел за обслужване на клиенти (sales-sofia@osram.com) или на тел. 00359 32 348 248.

Благодарим Ви за разбирането и сътрудничеството.

С Уважение

OСРАМ СЕЙЛС